Kristian Bäck

Kristian Bäck

VD
Tel. +358 50 5469872
kristian.back@ibiworks.com

Kristian är Ibiworks Ab:s grundare och verkställande direktör.

Han har arbetat inom IT-branschen sedan år 1996 och fungerar som projektdragare och konsult hos Ibiworks.

Kristians fokus ligger i huvudsak på Microsoft O365 och Azure molntjänster samt på Microsofts SharePoint- och SQL-plattformar.

Anders Portin

Anders Portin

Programmering – Marknadsföring
Tel. +358 50 4007075
anders.portin@ibiworks.com

Efter avklarade ingenjörsstudier inom Informationsteknik i Karleby, har Anders de senaste 14 åren jobbat hos ibiworks som utvecklare.Projekten har i huvudsak bestått av att utveckla  skräddarsydda lösningar för små- och medelstora företag samt för industrin. Före och under sina ingenjörsstudier jobbade Anders med industri-automation och el-underhåll av produktionsmaskiner inom plastbranschen hos både ABB Service och Rani Plast.

Programmeringsprojekten har i många fall varit relaterade till produktionsoptimering, lagerhantering samt orderhantering. De flesta har byggts upp med .net (c#, vb.net) eller som webbapplikationer (Asp.net, WebApi).

Anders som med sin familj är bosatt i Pedersöre, sysslar på fritiden med musikalisk verksamhet och spelar fiol i olika sammansättningar.

Robin Larsson

Robin Larsson


Programmering
Tel. +358 50 3408423
robin.larsson@ibiworks.com

Robin utbildade sig först till elektronikmontör, vilket medförde ett par kortvariga arbeten som elmontör vid Botnia Marin i Nykarleby, samt teknisk service vid Malmska Sjukhus i Jakobstad. Intresset för IT branschen gjorde att han sökte sig till Novia i Vasa, för vidareutbildning till Ingenjör inom Informationsteknik, där han avlade sin examen 2016. Examensarbetet utfördes för Ibiworks och har titeln “Utveckling av ett Webbaserat Frakthanteringssystem”.

Arbetsuppgifterna har hittills omfattat programmering av skräddarsydda Webb- eller Windows-baserade applikationer, konfigurering och underhåll av molntjänster i Microsoft Azure.

På sin fritid är Robin ofta utomhus (vintertid inomhus) och cyklar. Hifi är också något av en hobby, som medfört ett par förstärkar och högtalarbyggen.